Sådan Starter Du Din Egen Web-tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Din Egen Web-tegnebog
Sådan Starter Du Din Egen Web-tegnebog

Video: Sådan Starter Du Din Egen Web-tegnebog

Video: Sådan Starter Du Din Egen Web-tegnebog
Video: How to Build A Web Wallet in 10 Minutes with Moralis 2024, Kan
Anonim

Elektroniske penge bliver populære i Rusland. En elektronisk tegnebog (web-tegnebog) er en analog af en bankkonto, men lettere at bruge. For at blive ejer, behøver du ikke vente på, at der sendes et bankkort. Alt hvad du behøver er en computer og internetadgang. Der er flere betalingssystemer, der giver arbejde med elektroniske penge. En af de mest populære med en høj grad af beskyttelse og en lav procentdel af transaktioner er WebMoney.

Sådan starter du din egen web-tegnebog
Sådan starter du din egen web-tegnebog

Er det nødvendigt

Computer, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Gå til webstedet for WebMoney-systemet, og vælg "Registrering".

Trin 2

Registrer venligst. For at gøre dette skal du følge systemets anvisninger udfylde dataene i rækkefølge: telefonnummer (mobiltelefon), personlige data (fuldt navn, fødselsdato, faktisk placering, e-mail og et sikkerhedsspørgsmål for at gendanne adgang, hvis du glemmer dit kodeord).

Trin 3

Efter disse handlinger sendes en e-mail til din e-mail-adresse med et link. Åbn brevet og følg dette link.

Trin 4

Derefter åbnes en fane, hvor det vil blive vist, at en kode er sendt til din mobiltelefon. Vent på, at den modtages via SMS, og skriv den ned i den relevante kolonne. Fanen Registreringsafslutning åbnes. Her bliver du bedt om at skrive din adgangskode og indtaste tegnene fra billedet. Gør det. Du er registreret i systemet.

Trin 5

Nu har du WM Keeper Mini til din rådighed, som altid vil være tilgængelig fra WebMoney-webstedet, når du angiver dit brugernavn og din adgangskode (eller andre parametre). Denne version har begrænsninger for forskellige handlinger.

Trin 6

For at bruge alle funktionerne skal du installere WM Keeper Classic. Du skal bruge en personlig pc og Microsoft Windows. Hvis operativsystemet ikke er Microsoft Windows, eller hvis du har en PDA, skal du installere WM KeeperLight. Dette er nyttigt til administration af elektroniske betalinger via en mobiltelefon.

WM Keeper Mobile.

Trin 7

For at installere WM Keeper Classic skal du downloade programmet til din computer og installere det efter vejledningen.

Trin 8

Uanset hvilken version du har (WM Keeper Mini, WM Keeper Classic, WM KeeperLight, WM Keeper Mobile), skal du oprette en tegnebog (tegnebøger). For at gøre dette skal du klikke på "Opret tegnebog" i din personlige konto. Vælg din tegnebogstype, læs og accepter aftalen. Du har en webpung. De mest almindelige webpunge er:

- R-tegnebog, den gemmer WMR (ækvivalent med rubler)

- Z-tegnebog, den gemmer WMZ (tilsvarende dollar)

- E-tegnebog gemmer WME (Euro-ækvivalent) i den.

Anbefalede: