Sådan Returneres En Købt Vare

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres En Købt Vare
Sådan Returneres En Købt Vare

Video: Sådan Returneres En Købt Vare

Video: Sådan Returneres En Købt Vare
Video: Hvordan fortryder, bytter eller returnerer jeg en vare, som er købt hos Pro-Dress.com? 2024, Kan
Anonim

Nogle gange kan et længe ventet køb være en fuldstændig skuffelse for os, hvis du hjemme ved en detaljeret undersøgelse finder du en klar defekt på jakken, kjolen viser sig at være en størrelse større, og skoene kan ikke lide noget. Hvordan returnerer du alle disse ting tilbage til butikken og får pengene brugt? Lad os prøve at finde ud af det.

Sådan returneres en købt vare
Sådan returneres en købt vare

Instruktioner

Trin 1

Husk, at i henhold til loven har hver køber ret til at returnere varerne inden for to uger uden at forklare årsagen. Det er muligt at gøre dette, selvom du har mistet din kvittering, og der ikke er nogen emballage. Det vigtigste er, at den købte vare har en præsentation.

Trin 2

Hvis du finder en mangel ved købet, kan du sikkert kræve, at det erstattes eller refunderes. I nogle tilfælde er det umuligt at undvære en undersøgelse. Ifølge loven skal det udføres af sælgeren for egen regning. Glem ikke, når du overfører varerne i acceptcertifikatet for at angive alle dine krav til dets udseende - ridser, chips, revner.

Trin 3

Det vil være muligt at aflevere købet på generel basis fra salget, selvom man i mange butikker kan finde indskrifter, hvor det er angivet, at ting fra salg ikke accepteres tilbage. Men også her vil klienten have ret - der er ingen begrænsninger her. Du skal dog være opmærksom på, at sådanne regler ikke gælder for nedsatte varer, der sælges til en reduceret pris på grund af mangler. Du kan kun returnere en sådan ting, hvis du finder en anden fejl, som du ikke blev advaret om.

Trin 4

Den gode nyhed for købere er, at virtuelle butikker for nylig er underlagt de samme regler. Der er foretaget ændringer til loven "om beskyttelse af forbrugerrettigheder", som fastsætter muligheden for at returnere varer købt i en onlinebutik. Som eksperter anbefaler, kan du kontakte skattekontoret, hvis du ikke kan finde adressen på en virtuel butik. I dette tilfælde øges retten til at returnere købet til tre måneder.

Trin 5

Men der er produkter, som du ikke kan returnere eller bytte. Disse inkluderer: personlige hygiejneartikler (tandbørster, kamme, hårnåle), parfume og kosmetik, undertøj, strømpebukser, husholdningskemikalier, medicin, våben, dyr og planter samt bøger, brochurer, album, kalendere, pjecer.

Anbefalede: