Sådan Returneres Et Defekt Produkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Et Defekt Produkt
Sådan Returneres Et Defekt Produkt

Video: Sådan Returneres Et Defekt Produkt

Video: Sådan Returneres Et Defekt Produkt
Video: Of such YOU MORE NOT SAW!!! Trick MASTERS and secret HARDWARE !! 2024, April
Anonim

Udløbne produkter, defekt elektronik eller defekt tøj er problemer, der kan ske for enhver. Men du har ret til at returnere alt dette lovligt og få de brugte penge tilbage.

Sådan returneres et defekt produkt
Sådan returneres et defekt produkt

Instruktioner

Trin 1

Den første regel er tillid til dig selv og dine handlinger. Husk, at forbrugerbeskyttelsesloven er på din side. I henhold til ovenstående lov kan mange varer returneres til butikken inden for to uger, selvom du ikke har gemt din kvittering.

Trin 2

I butikken skal du roligt og kompetent forklare essensen af dit krav til salgsassistenten. Udløbet mad accepteres normalt uden problemer eller spørgsmål, med udstyr og tøj er tingene lidt mere komplicerede.

Trin 3

Glem ikke, at sælgeren i butikken ikke er ansvarlig for kvaliteten af varerne, hans opgave er at sælge. Derfor, hvis du modtog et afslag på at udveksle varer fra en konsulent, bed du roligt om at invitere en administrator eller en højere medarbejder.

Trin 4

Administratoren er som regel en juridisk kompetent person, derfor vil han sandsynligvis bede dig om at udfylde en ansøgning og acceptere varerne af lav kvalitet tilbage efter at have betalt dig det krævede beløb.

Trin 5

Hvad hvis administratoren insisterer på en undersøgelse og mener, at du bevidst har forkælet varerne og forsøger at bedrage butikens medarbejder? Svaret er simpelt: enig. Du har ret til at være personligt til stede ved undersøgelsen. Hvis du er uenig i resultaterne, kan du appellere dem i retten eller kontakte en uafhængig ekspert. I tilfælde af en produktionsfejl godtgør sælgeren alle omkostninger.

Trin 6

Hvis administratoren ikke ønsker at høre om dig, skal du gå til mailen og sende dem et skriftligt krav.

Anbefalede: