Sådan Udstedes En IP Til En Taxa

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udstedes En IP Til En Taxa
Sådan Udstedes En IP Til En Taxa

Video: Sådan Udstedes En IP Til En Taxa

Video: Sådan Udstedes En IP Til En Taxa
Video: Elysian airdrop или XRP на 100 тысяч!! 2024, Kan
Anonim

Så du har taget beslutningen om at blive eneejer og tjene til livets ophold ved at køre din bil. For at gøre dette skal du gennemgå myndighederne og udarbejde de nødvendige dokumenter.

Sådan udstedes en IP til en taxa
Sådan udstedes en IP til en taxa

Instruktioner

Trin 1

Kontakt skattekontoret på registreringsstedet med en anmodning om at registrere dig som individuel iværksætter. Tag dit pas og kopier af alle udfyldte pasark lavet på forhånd. Skattekontoret vil bede dig om at udfylde en ansøgning om registrering af en enkeltperson som en individuel iværksætter og udstede en kvittering for betaling af det statslige registreringsgebyr. Udfyld ansøgningen i overensstemmelse med kravene, betal statsafgiften i kontantkontoret i enhver Sberbank-filial, aflever ansøgningen og modtagelse af betaling til inspektøren. Statlig registrering tager 5 hverdage.

Trin 2

Modtag følgende dokumenter fra skattekontoret på den valgte dag:

- certifikat for statsregistrering som individuel iværksætter

- et uddrag fra det statslige register over juridiske enheder og individuelle iværksættere

- anmeldelse af en persons registrering hos skattemyndigheden på bopælsstedet.

Tjek med din skatteinspektør, hvilke skatter, hvornår og hvor meget du betaler, hvilke dokumenter du skal udfylde (og du betaler en enkelt skat på beregnet indkomst, transportafgift, pensionsbidrag). Pensionskassen registrerer dig som forsikringstager efter besked fra skattekontoret, så der er stort set ikke behov for at gå derhen, du får tilsendt en besked om registrering som forsikringstager pr. Post.

Åbn din bankkonto (som krævet af skattemyndighederne). Bestil en forsegling (ikke nødvendigt, men bedre klaret)

Trin 3

Få en taxa-licens. Licensen udstedes i det autoriserede udøvende organ, i hver region er den forskellig. Ring til receptionisten for administrationen i din region, angiv hvor nøjagtigt taxa-licenser udstedes i din region. Ring der, angiv den krævede liste over dokumenter til opnåelse af en licens, betingelser for at opnå en licens og størrelsen af statsafgift.

Trin 4

Gennemgå betingelserne for at opnå en licens. En forudsætning for at få en taxa-licens er, at du har en køreoplevelse på mindst 5 år, bilen skal være i dit ejerskab eller leaset, og en statslig teknisk inspektion skal bestås. Udstyr køretøjet i overensstemmelse hermed. Køb og installer et taxameter og en orange lanterne på bilens tag. Påfør "brikker" på siderne af bilen.

Trin 5

Ansøg om licens hos den relevante organisation. Vedhæft de krævede dokumenter til ansøgningen (kopier af dit pas, uddrag fra Unified State Register of Individual Entrepreneurs, TIN, køretøjsregistreringscertifikat eller leasingaftale). Licensen udstedes inden for 30 kalenderdage. Få din licens på den bestemte dag, og kom i gang.

Anbefalede: